sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Star Wars - Slave Leia


Worblaa. Niin paljon worblaa. Se on niin ihana materiaali, että teko vaiheessa inhoan sitä enemmän kuin mitään muuta maailmassa, mutta saatuani jutun valmiiks olen hyvin iloinen ja rakastan lopputulosta. Lyhesti sanottuna inhoan worblaa. Ja mistäs muustakaan ajattelin Slave Leian puvun tehdä kuin worblasta. Olen vielä aika noviisi worblan kanssa, toinen kerta elämässäni kun käsittelen materiaalia.

Pukuun kuuluu bikinit, alaosa, kengät, hiuskoristeet ja erilaisia koruja. Tein kaikesta ensin sanomalehdestä kaavat, jotka jäljensin worblalle ja leikkasin pois. Osat muotoilin sitten kuumalla ilmalla hiustenkuivaajan avulla.







Bikineitä varten tuhosin vanhat rintaliivini, joiden kuppiosat otin käyttöön. Ompelin kuppien päälle harmaata trikoota, ja kiinnitin worblaosat taas sillä kuumalla ilmalla. Myöhemmin maalasin kaikki worbla osat käyttäen kolmea eri kullan sävyä.



Tällä hetkellä kaikki lojuu olkkarin lattialla odottaen vuoroaan. Kaikki muu on valmista, puuttuu vain bikineistä ne päällä pitävä kultainen nauha, enkä ole vielä ihan kokonaan ratkaissut miten saisin integroitua alushousut mukaan tähän pukuun. Se ratkeaa kyllä ennen Ropeconia! Kengätkin on hankittu ja worblattu, mutta niistä ei ole vielä kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti